Principal Altres Word i el comentarista anònim
Altres

Word i el comentarista anònim

PerChristopher Breen 13 d'octubre de 2008 04:00 PDT

Un amic del negoci de l'edició va passar recentment per aquest rascador de caps de Microsoft Word.

podeu imprimir en paper dink retractil

Estic treballant en un projecte on un document de Microsoft Word 2008 es transmet de persona a persona. Vaig rebre l'article ahir a la nit per a una passada final i vaig descobrir que tots els canvis i comentaris amb seguiment ara s'atribuïen a l'autor en comptes de les persones que van fer els canvis. Alguns d'aquests comentaris i canvis eren meus i tenien el meu nom adjunt l'última vegada que vaig veure el document. Què va passar?

Segons el so, l'última persona que va treballar en el document va activar una configuració de seguretat que va eliminar la informació personal del document. Concretament, aquesta persona va obrir les preferències de Word, va fer clic a la preferència de seguretat i va habilitar l'opció Elimina la informació personal d'aquest fitxer en desar. Quan activeu aquesta opció i deseu el document, l'opció és tan bona com la seva Word i fa exactament el que suggereix: elimina tots els noms associats als canvis i comentaris i els substitueix per un Autor genèric. En el procés també elimina la marca de data i hora d'aquests canvis i fa que cada canvi i comentari sigui del mateix color.



Per segur que sigui, activar aquesta opció pot causar tot tipus de estralls, ja que la pèrdua dels noms dels autors i de les segells de data i hora fa que sigui impossible rastrejar els canvis i els comentaris fins a la seva font. Invoqueu l'opció i el rastre de paper electrònic desapareixerà.

És per aquest motiu que es necessita una mica de feina per fer-ho. L'opció no està activada per defecte i, quan està activada, només s'aplica al document actiu. Canvieu a un document diferent i obriu aquesta preferència de seguretat i descobrireu que l'opció està desactivada.

Si la pèrdua d'aquesta informació ha demostrat ser més que una mica incòmode per a vostè, us suggereixo que us poseu en contacte amb la persona que va tenir el document per última vegada i li pregunteu si té una versió anterior que pugui actualitzar sense activar aquesta opció. Durant aquesta conversa també podeu subratllar que habilitar una opció com aquesta és una decisió que és millor deixar-la a l'última persona encarregada de tocar un document.

coses a fer amb un iPhone vell