Principal Programari S'està movent els comptes de correu fora de línia
Programari

S'està movent els comptes de correu fora de línia

PerChristopher Breen 28 d'abril de 2008 03:36 PDT

Lector i Males herbes membre del repartiment Andy Milder recentment ha fet la transició d'Entourage a Apple's Mail. Després d'aquesta transició, es va trobar amb aquest problema:

Tinc un munt de comptes de correu que són mig falsos i/o no vull comprovar. És a dir, comptes que en poques ocasions revisaré i descarregaré, però no sempre. Aquí teniu la pregunta de 64.000 dòlars: hi ha alguna manera de personalitzar el botó Obtén el correu perquè només comprove els comptes que vull comprovar? He configurat la comprovació automàtica perquè no es molesti amb ells, però el botó Obtén el correu sembla que els comprovarà tots.

No podeu fer res amb el botó específicament, però teniu un parell d'opcions per impedir que els comptes concrets recuperin el correu. Ja heu esmentat que podeu evitar que un compte es comprovi automàticament obrint la preferència Comptes, seleccionant un compte, fent clic a la pestanya Avançat i desactivant l'opció Inclou en comprovar automàticament si hi ha correu nou. Com assenyaleu amb raó, aquesta opció no té cap efecte sobre el botó Obtén el correu.



Tanmateix, la casella de selecció just a sobre sí. Desactiveu l'opció Habilita aquest compte i el compte desapareixerà de la llista de bústies de correu. Podeu prémer Obtén el correu des d'ara fins al dia del judici final i el compte desactivat es deixarà sense marcar.

Si voleu que un compte només s'ignori de tant en tant, aquesta no és la millor manera de fer-ho, ja que heu d'aprofundir en les preferències de Mail per activar-lo o desactivar-lo. Una ruta més convenient és fer clic amb Control i fer clic a la safata d'entrada del compte a la llista de bústies de correu del correu i triar Prendre el nom del compte fora de línia. (Alternativament, podeu triar Bústia de correu -> Estat en línia i, al submenú, triar Take nameofaccount Offline.) Apareix un símbol semblant a una tilde al costat del compte per indicar que està fora de línia. Premeu el botó Obteniu correu i el compte fora de línia s'ignorarà. Per tornar-lo a connectar, només cal que feu clic al símbol semblant a una tilde.